Půjčka bez doložení příjmů, MAXI půjčky
Maximum informací ze světa půjček
Reklama
250.000
20.000
30.000
Info pro spotřebitele
Typy půjček a úvěrů na trhu
Finanční rady a tipy

Půjčky 100000 - nabídka

Půjčka 100 tisíc může být neúčelová - na cokoli nebo může být určena ke konkrétního účelu - koupi auta, financování bydlení apod. Jak se liší neúčelové a účelové půjčky 100 000 a kde lze najít nejvýhodnější půjčku 100 tisíc?

Pokud se jedná o účelovou půjčku na auto, ta je v nabídce některých bank.



Účelová půjčka 100000

Její hlavní výhodou je nízký úrok (u neúčelového spotřebitelského úvěru v téže výši byste zaplatili více). Nepříjemností pro někoho mohou být některá omezení, například to, že vozidlo nemůžete po dobu trvání půjčky prodat, nebo že velký technický průkaz musí zůstat po dobu trvání účelového úvěru v bance. Pokud Vám tato omezení nevadí, je pro vás účelová půčka 100 tisíc na auto ideální variantou.

Půjčka 100000 na bydlení

Pro účely financování bydlení bude asi nejvýhodnější půjčka 100000 Kč ve formě úvěru ze stavebního spoření. Ne každý ale stabevní spoření má, anebo bývá půjčka 100000 na bydlení požadována právě jako doplněk k půjčce ze stavebního spoření. Zde lze doporučit některé z účelových bankovních úvěrů na bydlení (asi nejznámnější Era půjčka na bydlení od Poštovní spořitelny) V této výši lze ale bez problémů využít i některých bankovních nebo nebankovních neúčelových úvěrů - jejich úroky jsou velmi výhodné a navíc můžete v případě potřeby část peněz použít i na něco jiného.

Půjčka 100000 na cokoliv bez ručitele a zástavy

Pokud nemůžeme využít účelových úvěrů, lze bez problémů sáhnout po neúčelové půjčce 100 tisíc. Nejčastější obavou klientů bývá to, zda takováto půjčka vyžaduje ručení nebo zástavu nemovitosti. Zde je nutno číci, že drtivá většina bankovních i nebankovních půjček na cokoliv od bank nebo nebankovních jsou půjčkami bez ručitele a zástavy.


Info: O typických parametrech bankovních a nebankovních půjček, jejich výhodách a nevýhodách se můžete dozvědět kupříkladu zde.