Půjčka bez doložení příjmů, MAXI půjčky
Maximum informací ze světa půjček
Reklama
250.000
20.000
30.000
Info pro spotřebitele
Typy půjček a úvěrů na trhu
Finanční rady a tipy

Rychlé půjčky do 30 000 Kč

Půjčku 30000 nabízí bankovní i nebankovní společnosti a nabídka je opravdu bohatá. Jaké typy půjček do 30 tisíc můžeme na finančním trhu najít a jak si můžeme vybrat pro sebe tu nejvhodnější?

V této oblasti najdeme nepřeberné množství nabídek. Ať už se jedná o zavedené nebankovní instituce, menší nebankovní společnosti nebo soukromé osoby, získat půjčku 30 000 by nemělo představovat velký problém.



Půjčky od nebankovních společností

Sem patří například společnosti Provident, HomeCredit, Credium nebo Cetelem. Jejich spotřebitelské úvěry nebo půjčky na cokoliv jsou dobře známé a na klienty prověřené produkty. Ne všechny tyto společnosti sice nabízejí přímo půjčku 30000 ihned, ale potřebujete-li částku v řádu desetitisíců, určitě Vaše potřeby naplní. Vedle známých a renomovaných společností působí na trhu půjček v ČR i mnoho menších společností. Také jejich nabídka je poměrně bohatá a rozhodně je z čeho vybírat. Nevýhodou mohou být o něco vyšší rizika spojená s půjčkami, než je tomu u jejich větších a zavedených "kolegů".

Aasa

Příkladem vhodné nebankovní půjčky je Aasa, která poskytuje je 5.000 až 20.000 Kč. Její výhodou je, že se zpravidla nemusí dokládat výše příjmů. Jestli vás tato půjčka zaujala, přečtěte si přesné informace na stránce Aasa.cz Nebo rovnou vyplňte online formulář žádosti a operátoři Aasy Vás poté kontaktují.

Půjčky do 30000 Kč ihned od soukromých osob

Do oblasti nebankovních půjček se řadí také půjčky od soukromých osob. Zde je nabídka velmi rozsáhlá - stačí projít inzerci nebo nabídku těchto půjček na internetu. Tyto půjčky jsou velmi rychlé a dostupné, na druhé straně jsou spojeny s velkými riziky. Rozhodně se vyvarujte například volání na předražená čísla 0900, což některé inzeráty udávají jako podmínku pro získání půjčky. Zpravidla jen přijdete o další stokoruny a žádnou půjčku nezískáte.

Bankovní půjčky 30000

Bankovní spotřebitelské úvěry zpravidla začínají na částce 30000 Kč. Pokud tedy chcete 30 tisíc na cokoliv a máte šanci, že získáte bankovní půjčku, měly by Vaše kroky směřovat nejdříve do některé z bankovních společností. Bankovní úvěry jsou levné (mají nižší úrokovou sazbu a RPSN) a hlavně bezpečné – banky si nemohou dovolit na své klienty zkoušet nekalé triky. Informace o bankovních půjčkách na našem trhu najdete například zde.

Kreditní karta - peníze stále po ruce

Další možností, jak získat výhodnou bankovní půjčku 30000 je kreditní karta. Kreditní kartou můžete platit za běžné nákupy, za spotřební zboží nebo vybírat z bankomatu a nemusíte se starat o to, kolik peněz máte v peněžence nebo na běžném účtu. Navíc - pokud kartou platíte za nákupy, nejen že můžete dostávat část svých peněz zpět formou bonus programů, ale pokud peníze splatíte v rámci tzv. bezúročného období, které může být i 50 dnů, neplatíte za půjčené peníze žádné úroky. Takže vlastně máte ve své peněžence stále bezúročnou půjčku.

Úvěrový rámec - tedy to, kolik si můžete na kreditku půjčit, je nastavován individuálně, ale při běžném pravidelném příjmu by neměl být výraznější problém získat úvěrový rámec 30000 nebo třeba i více.