Půjčka bez doložení příjmů, MAXI půjčky
Maximum informací ze světa půjček
Reklama
250.000
20.000
30.000
Info pro spotřebitele
Typy půjček a úvěrů na trhu
Finanční rady a tipy

Půjčky ve výši 15.000 Kč - nabídka

Pokud si chcete vypůjčit kolem 15.000 korun, máte na výběr rychlé krátkodobé půjčky do výplaty, poskytované i žadatelům bez příjmu, a nebo půjčky ve výši 15000 s delší dobou splatnosti.

Rychlé krátkodobé půjčky do výplaty neboli SMS půjčky jsou velmi oblíbeným a vyhledávaným typem mikroúvěru.



Její hlavní charakteristikou je rychlost - některé z těchto půjček jsou schváleny do 10 minut, a krátká doba splatnosti - maximální doba, na kterou si lze půjčit, je 30 dní.

Další důležitou vlastností je dostupnost - tento typ půjčky mají šanci získat i méně bonitní klienti bez možnosti doložení příjmů. Hlavní nevýhodou je pak vysoký úrok a RPSN, což je ovšem cena za již zmíněnou rychlost a dostupnost.

Půjčka ve výši 15.000 s doložením příjmu

Pokud máte stabilní příjem (ze zaměstnání, z podnikání), bude Vaše situace z hlediska možnosti získání půjčky o poznání lepší. I když Váš příjem třeba nedosahuje závratných částek, pro finanční instituce jste atraktivním klientem a mohou Vám nabídnout hned několik způsobů, jak půjčku získat.

Aasa

Zajímavou volbou je půjčka od firmy Aasa, která se poskytuje ve výši 5 - 20 tisíc Kč. U této půjčky zpravidla není nutné dokládat příjem, ale společnost si kontroluje záznamy v registrech dlužníků.

Půjčka 15.000 formou kreditní karty

Asi nejelegantnějším způsobem, jak získat půjčku 15000, je požádat si o kreditní kartu. Zde budete mít podle Vašich příjmů nastavený tzv. úvěrový rámec (částku, kterou si můžete na kartu půjčit). Úvěrový rámec 15000 Kč by nemělo být problém získat ani pro méně bonitní klienty.

Hlavní výhodou kreditní karty je pak tzv. bezúročné období. Bezúročné období bývá typicky 50 nebo 55 dní a pokud peníze, které si prostřednictvím karty půjčíte, vrátíte v tomto období, neplatíte z půjčené částky žádné úroky. Máte tedy půjčku zdarma - bezúročnou půjčku.




Podobné půjčky:
Půjčky na OP ihned
Rychlé půjčky na účet
Extra rychlé SMS půjčky